5 Ağustos 2014 Salı

Sinemada Bu Hafta

Bu yaz sıcaklarında vaktinizi serin sinema salonlarında keyifle geçirerek değerlendirebilirsiniz. Özellikle bu hafta ki filmler arasında kaçırmak istemeyecekleriniz var. Son birkaç hafta ard arda kötü filmlerin vizyona girmesi insanları sinemadan biraz uzaklaştırmış olsa da, sinemaya olan ilginin son iki haftadır düzelmeye başladığına inanıyorum. Özellikle Herkül ve Galaksinin Koruyucuları gibi ilgi çeken filmlerin vizyona girmesi insanların sinemaya olan ilgilerinin de artmasını sağlayacaktır. Henüz seyirci rakamları netlik kazanmasa da özellikle Herkül filminin iyi bir izlenme oranı yakaladığı görüşülüyor.


Bu tür filmler tıkanmış bir trafikteki elektrikli motosiklet ya da atv motor gibi olduğunu düşünebiliriz. Hiçbir araç ilerleyemezken elektrikli motosiklet nasıl aralardan süzülebiliyorsa, bu filmlerde aynı şekilde durağan vaziyette olan sektörde aralardan giderek iyi bir izlenme oranı elde edebiliyorlar. Bu seyircinin elde edilmesinde en büyük planlamanın altında yatıyor. Filmin vizyona gireceği haftayı çok iyi seçmek ve belirlemek gerekiyor.

Filmin vizyona girdiği hafta da çok fazla rekabet varsa sizin de başarı elde etme oranınız düşecektir. Aynı bir araba ile bir elektrikli motosikletin yarışması gibi bir sonuç ortaya çıkacaktır. Bu yüzden iyi konumlanmış olan kötü filmlerin içindeki iyi filmleri kaçırmamalı ve bu filmlere hak ettikleri değeri göstermeli. Özellikle sinemanın durağanlaştığı yaz aylarında pek çok kaliteli yapım seyirci tarafından fark edilmeden gösterimden kalkıyor. Bunun yaşanmaması için vizyondaki filmleri takip etmeyi unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder