4 Haziran 2014 Çarşamba

Spor Yapmayı Özendirmek İçin Bisiklete Binmek


Havalar bugünlerde biraz bozmuş olup, kapansa da aslında yaz ayının geçiş dönemlerini yaşamaktayız. Artık yavaştan ilkbaharın son günlerini yaşadığımız dönemlerdeyiz. Yaz ayı zaten sıcağı ile kendisini gün içinde kendisini hissettirmeye başladı. Ortalama sıcaklığın 22 – 23 derece olduğunu düşünürsek, yağmurlu günlerin bitmesi ile birlikte sıcaklık 25 – 26 dereceye kadar çıkacaktır. Okullarında kapanmasına 1 hafta kaldığını da düşünürsek, aslında yaz tatili için her şey hazırlanmış durumda olacaktır.
 ümit bisiklet


Yaz dönemin için herkesin tatil planlarını yapıp bitirdiklerine eminim. Çocuklar karnelerini aldıktan sonra artık okulları bitmiş, koca hafta içleri boşalmış olacak. Okul döneminde olduğu gibi erken kalkma ve erken yatma dönemleri sona erecek, bol bol dinlenip, eğlenerek yaz tatilin tadını çıkaracaklar. Fakat onların yaz tatilinde iyice hantallaşmasını hiçbir ebeveyn istemez. Çocuklarının daha sağlıklı olması için spor yapmalarına her zaman özendirmeye çalışmaktadırlar. Ama bunu yaz dönemlerinde gerçekleştirmeleri zor olmasına rağmen aslında onların spor yapmaları için en ideal dönemdir. Bu yüzden de çocukların yaz döneminde daha zinde ve sağlıklı olabilmeleri için spor ile ilgilenmeleri önemlidir.

Yaz döneminde çocukların spor yapmalarına kolaylaştırabilmek ve eğlenceli hale getirebilmek için bisiklet kullanmalarına teşvik etmek daha iyi olacaktır. Özellikle yaz döneminin yaklaşması ile birlikte bisiklet markaları, bisiklet modellerinde kampanyalara gittiğini de düşünürsek, bisikletlerinizi yenilemek için ya da çocuğunuza karne hediyesi olarak bisiklet almak için tam zamanı diyebiliriz. Ümit Bisiklet ve Bianchi bisiklet gibi iki kaliteli ve tanınmış markanın bisiklet modelleri de, yıllardan bu yana  bizlerin de bildiğimiz, kullandığımız markalar olduğu için rahatlık ile Ümit Bisiklet ve Bianchi bisiklet, bisiklet çeşitleri arasından çocuğumuza bisiklet alabiliriz. Böylelikle bisiklet kullanırken herhangi bir sorun yaşamadan rahatlık ile bisikletlerini binebilirler. 
 bianchi bisiklet


Bisiklet kullanmanın sağlık açısından birçok yararı olduğunu unutmayın. Kas sistemini geliştirmesinin yanında, beyin yapısını da çalıştırarak, çocuklarımızın bedensel ve zihinsel gelişimleri için önemli etkisi bulunmaktadır. Ayrıca üzerlerindeki fazla enerjinin atılmasını sağlayarak daha sakin ve dingin bir yapılarının oluşmasına da sağlamaktadır. Bu yüzden çocuklarımızın yaz döneminde spor yapmalarına teşvik etmek için bisiklet kullanmaları onlar için hem eğlenceli olacak hem de sağlıklı olacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder